Waarom kiest u voor Spijkerman Telecom? Omdat wij innoveren, nieuwe producten bedenken die het u makkelijker maken. Zoals een zelfkoelende betonnen behuizing voor glasvezelaansluitingen en een zendmast met fundatie die in 1 dag wordt geplaatst.

Kwaliteit technische installatie en betonnen behuizing

Kwaliteit is ons uitgangspunt. Niet alleen van de technische installatie zelf, ook de betonnen behuizing eromheen én onze dienstverlening. Wij garanderen vele jaren de absolute kwaliteit en waterdichtheid van onze producten. Hoe dan ook, waar dan ook. De behuizingen zijn bestand tegen zowel intern als extern geweld. Bij een interne explosie is de omgeving veilig en bij schade van buitenaf is de installatie beschermd.

Totaalpakket geleverd

Spijkerman levert een totaalpakket. Dat betekent dat wij als u dat wilt de sondering, het grondwerk, de fundering, plaatsing en montage verzorgen. Ook voor de technische installatie kunt u bij ons terecht. Samen met onze gespecialiseerde partners nemen we de totaalverantwoordelijkheid voor het functioneren van de stations in uw netwerk.

Innovatieve totaaloplossingen

In Nederland en België worden we gezien als een opvallend klantgerichte, flexibele en proactieve organisatie met korte communicatielijnen. Dit geldt ook voor complexe projecten die in een relatief korte periode moeten worden gerealiseerd. Dat betekent dat u altijd snel wordt geholpen en dat daardoor een positieve bijdrage wordt geleverd bij het behalen van uw deadline.