Alles voor u geregeld

Nadat uw straatkast of glasvezelpop in de fabriek is gemaakt, zorgt Spijkerman ervoor dat het gebouw veilig naar de eindlocatie vervoerd wordt. Onze vaste transport- en kraanpartners regelen dat de kast op de gewenste locatie aankomen en geplaatst kunnen worden. Alles wordt geregeld, zodat u niet na hoeft te denken over transportvergunningen, ontheffingen en eventuele verkeersmaatregelen.

Minipop DSC_7695

Transport zwaar materieel

Met name het vervoer van zware betonconstructies voor bijvoorbeeld grotere verdeelstations of datacenters is een vak apart. Tijdige planning en voorbereiding zorgen ervoor dat de stations op de juiste plaats en tijdstip worden geleverd. Bij spoedleveringen stellen wij alles in het werk om dit voor elkaar te krijgen. U kunt verzekerd zijn van goed opgeleide en gemotiveerde chauffeurs, gecombineerd met multifunctioneel materieel. Wij werken daarbij samen met betrouwbare partners.

2018-07-11-PHOTO-00012058

Plaatsing met de kraan

Net als met het transport is het plaatsen van zware betonconstructies met behulp van een kraan een competentie op zich. We bepalen het juiste kraantype op basis van een schouw op locatie. Op verzoek wordt een specifiek hijsplan opgesteld. Samen met de noodzakelijke VGM-documenten en taak-risico-analyse wordt vervolgens de zendmast, pop of straatkast veilig en nauwkeurig op de fundering geplaatst.

Cogas Markelo IMG_0113

Montage van het gebouw

Ons montageteam zorgt op de eindlocatie voor begeleiding van de plaatsing. Een goede aansluiting op de fundering en het waterpas plaatsen van de constructie zijn enkele aspecten waar het team vlekkeloos mee weet om te gaan.

Nahe IMG_1957