Glasvezel

Glasvezel heeft de toekomst. Snellere en betere verbindingen. Iedereen in Nederland heeft er recht op. Spijkerman Telecom Solutions ondersteunt daarom de telecombranche bij de uitrol van glasvezelnetwerken.

Kant en klaar verdelingsgebouw

U wilt geen gedoe en dat begrijpen wij. Daarom leveren wij een verdelingsgebouw dat zo compleet mogelijk is. Alle voorbereidingen voor de aansluitingen (passieve gedeelte) zitten er al in. Die zorgen voor verdere verdeling van glasvezel naar de woningen. Wij plaatsen voor u de PoP sleutelklaar.

Wij zijn bekend met alle eisen die de branche kent. Weten wat er gevraagd wordt. Samen met u inventariseren we uw behoefte en bieden wij de best mogelijke oplossing aan. U heeft er bijna geen omkijken meer naar. U kunt rekenen op onze ervaring.

Onze opdrachtgevers zijn veelal infrabedrijven die glasvezel aanleggen voor organisaties zoals KPN, E-Fiber, Caiw en Kabelnoord.

Zendmasten inclusief fundatie

Niet overal kunnen glasvezelkabels worden geplaatst. Zoals in de buitengebieden vanwege de grote onderlinge afstanden. Een oplossing is het gebruik van zendmasten met zenders. Met deze straalverbinding wordt het mogelijk om toegang te krijgen tot breedband-internet.

Ons nieuwste product is de prefab mastfundering waarop die zendmasten worden geplaatst. Weken wachten totdat het beton is uitgehard? Niet meer nodig dankzij onze vinding: prefab betonplaten die met elkaar worden verbonden zodat ze even sterk zijn als ter plekke gestorte betonplaten.

Het voordeel voor u: wij zetten in 1 week zendmast én betonfundering neer. Dankzij onze innovatieve oplossing en een perfecte planning. Dat scheelt u veel tijd en geld.

VCA**-gecertificeerd

Industrie

Wij begrijpen dat uw gebouw moet voldoen aan de eisen en wensen van uw organisatie en opdrachtgevers.

Energie

Wij zijn volledig op de hoogte van normen en regels die nodig zijn om uw energieproject met succes uit te voeren.

Telecom

Eén van de belangrijkste aspecten die wij bij uw project betrekken, is de constante innovatie.

Wat wij doen

Projecten

Nieuws

Onze klanten

Rodin_Logo logo kabelnoord logo_CIF
logo-KPN logo DGF logo SMD