Waarom kiest u voor Spijkerman Prefab Beton? In ieder geval omdat onze klanten onze kwaliteit waarderen. Al meer dan 40 jaar.

Kwaliteit technische installatie en betonnen behuizing

Kwaliteit is ons uitgangspunt. Niet alleen van de technische installatie zelf, ook de betonnen behuizing eromheen én onze dienstverlening. Wij garanderen vele jaren de absolute kwaliteit en waterdichtheid van onze prefab beton producten. Hoe dan ook, waar dan ook. Onze behuizingen zijn bestand tegen zowel intern als extern geweld. Bij een interne explosie is de omgeving veilig en bij schade van buitenaf is de installatie beschermd.

Totaalpakket geleverd

Spijkerman levert een totaalpakket. Dat betekent dat wij als u dat wilt de sondering, het grondwerk, de fundering, plaatsing en montage verzorgen. Ook voor de technische installatie kunt u bij ons terecht. Samen met onze gespecialiseerde partners nemen we de totaalverantwoordelijkheid voor het functioneren van de stations in uw netwerk.

Innovatieve totaaloplossingen

Spijkerman heeft een breed productenscala van prefab betonelementen voor verschillende toepassingen. Wij leveren natuurlijk standaard prefab betonelementen voor een scherpe prijs, maar we zijn vooral onderscheidend in prefab maatwerk en de ontwikkeling van prefab betonnen innovatieve totaaloplossingen.

Korte levertijden

In Nederland en België worden we gezien als een opvallend klantgerichte, flexibele en proactieve organisatie met korte communicatielijnen. Dit geldt ook voor complexe projecten die in een relatief korte periode moeten worden gerealiseerd. Dat betekent dat u altijd snel wordt geholpen en daarmee een positieve bijdrage wordt geleverd voor het halen van uw deadline.