Hoe wilt u uw projecten gerealiseerd hebben? Want dat is ons uitgangspunt: het optimale resultaat. Wij zetten onze deskundigheid en ervaring in, vanaf de eerste bespreking tot en met de sleutelklare oplevering. Bij standaardproducten tot aan complexe behuizings- en inrichtingsvraagstukken.

Uw project realiseren

Hoe gaan wij te werk bij de realisatie van uw projecten? Als eerste zetten we al uw eisen en wensen op een rij. Op basis van ervaring stellen we de benodigde technische, organisatorische en gebruiksgerelateerde vragen, zodat eventuele vervelende verrassingen in een later stadium voorkomen kunnen worden.

Realisatie volgens plan

Na goedkeuring van de aanbieding nemen wij de complete resultaatverantwoordelijkheid. Dat betekent een strakke coördinatie van de werkzaamheden en continu overleg met opdrachtgever en projectpartners. Deze manier van werken staat garant voor een oplevering waarin u zich als opdrachtgever herkent, een minimum aan overlast voor de omgeving en een tijdsplanning die wordt gehaald. Zoals afgesproken.

Transparante offerte

De volgende stap is een gedetailleerde oplossing waarin al uw klantspecifieke eisen zijn verwerkt. Die oplossing wordt vertaald in een overzichtelijke offerte waarin onderscheid wordt gemaakt in de prefab betonproducten, de civieltechnische werkzaamheden en de installatietechnische onderdelen.