Onze deskundige medewerkers begeleiden u tijdens het gehele ontwerp- en realisatieproces. Deze medewerkers kennen alle ins en outs van prefab betonnen behuizingen en betonelementen.

Ondersteuning bij plaatsing

De plaatsing van prefab betonnen stations of betonelementen is een speciaal traject. Het kan een groot beslag leggen op uw organisatie. Omdat in sommige situaties de benodigde disciplines niet of gedeeltelijk aanwezig zijn. Daarom adviseren onze medewerkers van ontwerp-, vergunnings- en bouwtraject tot en met de exploitatie- en beheerfase. Daardoor blijft u als opdrachtgever in alle fasen van het traject ‘in control’.

Met de Prefab Beton van Spijkerman is het snel, flexibel en veilig bouwen. Dit biedt interessante exploitatie- en beheersmogelijkheden voor uw netwerken en/of bouwproject. Ook is door de korte bouwtijd op de nieuwe locatie de overlast voor de omgeving beperkt.

Onderhoud en Service

Hoewel gebruik gemaakt wordt van producten en materialen van de hoogste kwaliteit, is periodiek onderhoud noodzakelijk om jarenlang zorgeloos gebruik te maken van de prefab stations. Spijkerman kan u hierin bijstaan en biedt diverse onderhoudsmogelijkheden. Zo bent u verzekerd van het juiste advies en passende uitvoering.