Nieuwe collega: Jonathan Estersohn

Jonathan-estersohn-afbeelding-kleiner

In november is Jonathan Estersohn begonnen bij Spijkerman. Hij vult de functie ‘Accountmanager België/Luxemburg’ in. Als accountmanager is hij vooral bezig met nieuwe en bestaande klanten bezoeken. Daarnaast heeft hij de focus om het aandeel van Spijkerman in de Belgische markt te vergroten, dit doet hij onder andere door het voeren van commerciële gesprekken. Wat Jonathan het leukste vind aan zijn functie? De lange termijn relatie met de klant, daar hecht hij veel waarde aan. De kwaliteit en de know-how van Spijkerman zijn dingen die hem helpen de relatie met de klant te versterken.

Waarom Spijkerman?

Bij Spijkerman is er een proactieve mentaliteit, je kunt wel zeggen dat ze een no-nonsense bedrijf zijn. Dat is wat mij aansprak aan Spijkerman. Ik denk dat mijn technische ervaring mij een goede accountmanager maakt. Hiervoor was ik werkzaam in de branche van de bovenloopkranen, mijn functie was ‘Sales & Technical Commercial Advisor Industrial Cranes. Het leukste in de verkoop vind ik de techniek. Het berekenen en verkopen van technische oplossingen is best een uitdagend klusje.

De leukste klant

Klanten die vragen stellen, interesse tonen en die vlot zijn in de omgang vind ik het leukste. Wanneer iemand vragen stelt is dat een teken dat ze zich goed in de materie willen verdiepen. Met deze klanten deel ik graag mijn kennis en expertise!

Vrije tijd

In mijn vrije tijd doe ik graag aan fitness. Dan kan ik alle stress weg werken, dan is mijn hoofd weer leeg en kan ik tijdens het werk beter functioneren.