IN GESPREK MET: Joël Lans

Joël Lans by DaeloShots

Mijn naam is Joël Lans, ik ben 22 jaar en sinds 1 september 2022 werkzaam bij Spijkerman. Na een start in de binnendienst, heb ik de switch gemaakt naar Spijkerman Electrical in de functie van Manager Electrical.

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding gevolgd tot commercieel medewerker aan het Graafschap College in Doetinchem. Het laatste jaar daarvan heb ik stage gelopen bij Ekosiet. Nadat ik voor deze opleiding geslaagd was heb ik heb ervoor gekozen om de opleiding MBO+ Automotive Business Management te volgen aan de IVA in Driebergen. De IVA Driebergen is een particuliere business school waar je opgeleid wordt door docenten uit de praktijk. De meeste leerlingen volgen deze opleiding omdat ze de ambitie te hebben zelf te ondernemen.

 

“In de wereld van innovatie en infrastructuur moet je vooruit kunnen kijken. Daarom zeg ik; zij die zich vergeten voor te bereiden, bereiden zich voor om vergeten te worden.”

 

Mijn hobby’s zijn golfen, fietsen en in mijn vrije tijd ben ik ook graag met de vriendengroep waar ik activiteiten mee onderneem. Ook de paardensport is iets wat mij interesseert, evenals de automotive sport, waarbij zowel nieuwe auto’s als oldtimers mij interesseren.

– JOËL LANS