IN GESPREK MET: Bianca Lievestro

Bianca Lievestro @ DaeloShots

Mijn naam is Bianca Lievestro, ik ben 51 jaar en woon samen met mijn vriend in het prachtige Elst. Ik ben sinds 1 oktober 2022 werkzaam als projectcoördinator bij Spijkerman B.V.

Bij mijn vorige werkgever (in de installatietechniek) ben ik begonnen als planner op de afdeling service & onderhoud. Deze hectische en uitdagende functie heb ik zes jaar met veel plezier gedaan. Tot het moment dat ik de vraag kreeg om de administratie te ondersteunen met de projectadministratie van zowel de inkoop als de verkoop. Deze functie heb ik de afgelopen vier jaar gedaan. In al deze jaren heb ik vele processen mogen optimaliseren waardoor er efficiënter gewerkt kon worden.

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging kwam de vacature bij Spijkerman voorbij. Met name de branche en de link naar prefab, wat echt dé toekomst is, heeft mij samen met de uitdagende functie als projectcoördinator enthousiast gemaakt. Mede doordat het bedrijf volop in ontwikkeling is en een sterke groei doormaakt, denk ik dat mijn huidige kennis en ervaring van toegevoegde waarde kunnen zijn.

“Mijn huidige kennis en ervaring kunnen van toegevoegde waarde zijn!”

Mijn hobby’s zijn mountainbiken, motorrijden, snowboarden en met mooi weer varen met onze boot. Ik vind een weekendje weg of op vakantie gaan altijd leuk. Dan op zoek gaan naar een bijzondere bestemming is echt wel mijn ding. Verder uit eten gaan met vrienden doe ik ook graag.

– Bianca Lievestro