Alles voor u geregeld

Nadat de productie van uw prefab station klaar is, zorgt Spijkerman ervoor dat het gebouw veilig naar de eindlocatie vervoerd wordt. Onze vaste transport- en kraanpartners regelen dat de stations op de gewenste locatie aankomen en geplaatst kunnen worden. Alles wordt geregeld, zodat u niet na hoeft te denken over transportvergunningen, ontheffingen en eventuele verkeersmaatregelen.

Transport zwaar materieel

Met name het vervoer van zware betonconstructies van 50 ton of meer is een vak apart. Tijdige planning en voorbereiding zorgen ervoor dat de stations op de juiste plaats en tijdstip worden geleverd. Bij spoedleveringen stellen wij alles in het werk om dit voor elkaar te krijgen. U kunt verzekerd zijn van goed opgeleide en gemotiveerde chauffeurs, gecombineerd met multifunctioneel materieel. Wij werken daarbij samen met betrouwbare partners.

Plaatsing met de kraan

Net als met het transport is het plaatsen van zware betonconstructies met behulp van een kraan een competentie op zich. We bepalen het juiste kraantype op basis van een schouw op locatie. Op verzoek wordt een specifiek hijsplan opgesteld. Samen met de noodzakelijke VGM-documenten en taak-risico-analyse wordt vervolgens het prefab station veilig en nauwkeurig op de fundering geplaatst.

Montage van het gebouw

Of het nu om een compactstation gaat of een uit losse elementen bestaand gebouw, ons montageteam zorgt op de eindlocatie voor begeleiding van de plaatsing. Een goede aansluiting op de fundering en het waterpas plaatsen van de constructie zijn enkele aspecten waar het team vlekkeloos mee weet om te gaan.