Complete levering af-fabriek

Prefab bouwen betekent een complete levering af-fabriek, inclusief technische installaties, zodat op de eindlocatie nog maar weinig aanvullende werkzaamheden hoeven te gebeuren. Steeds meer van onze opdrachtgevers geven de voorkeur aan zo’n complete levering. De verantwoordelijkheid en het proces voor planning en onderlinge afstemming tussen de projectonderdelen liggen dan in één hand.

Elektrotechnische installaties

Een groot gedeelte van de prefab stations heeft een elektrotechnische bestemming. Het is handig om deze componenten al in de fabriek te installeren in het station. Dat scheelt tijd en dus geld. Wij hebben jarenlang ervaring op het gebied van de inrichting van gebouwgebonden installaties zoals met verlichting, verwarming en airconditioning. Daarnaast kan de volledige middenspanningsinrichting verzorgd worden. Alle eisen van de lokale netbeheerders zijn volledig bekend bij ons. U heeft daarmee de zekerheid dat het station altijd voldoet aan alle eisen.

Glasvezelinstallaties

Sinds de jaren 70 van de vorige eeuw zijn wij een belangrijke leverancier van telecomstations. In het huidige glasvezeltijdperk wordt binnen de telecombranche steeds meer de nadruk gelegd op voorgeïnstalleerde leveringen. Inmiddels maken wij al meer dan 10 jaar compleet geïnstalleerde glasvezelpops. Door onze constante innovatie zijn de afgelopen jaren tal van nieuwe producten en koelmethoden geïntroduceerd die ervoor zorgen dat de glasvezelpops zonder noemenswaardige problemen functioneren.

Toeleveringen installeren

Het is mogelijk om uw eigen onderdelen of uw eigen installatie door ons te laten installeren in het prefab station.

Middenspanning installeren is een vak apart. Niet alleen vanwege het hoge spanningsniveau, maar ook omdat er specifieke eisen en normen van toepassing zijn. Wij hebben jarenlange ervaring met en kennen de eisen van de netbeheerders wat betreft middenspanning.

Wij verzorgen de complete gebouwgebonden installatie van het station. Inclusief de laagspanningsinrichting zoals verlichting, verdeling en klimaatbeheersing. Zo mogelijk in één keer af-fabriek geleverd.

Volledig geïnstalleerde glasvezelpops of straatkasten behoren tot onze expertise. We kijken continue hoe het geheel nog efficiënter in te richten is. Bijvoorbeeld op het gebied van de koeling.