Spijkerman Prefab Beton is specialist in het maken en plaatsen van prefab betonnen behuizingen en trafostations. In die behuizingen staat alles wat u nodig heeft om netwerken aan te sluiten. Zoals netwerken voor gas, elektriciteit, telecommunicatie en meet- en regelsystemen voor bijvoorbeeld de spoorwegen of gemalen.

Prefab utiliteitsbouw en woningbouw

Wij leveren de prefab behuizingen kant en klaar op, alleen de aan- en afvoer hoeft nog aangelegd te worden. Daarnaast leveren we prefab betonelementen voor allerlei toepassingen: voor industrie én voor woningbouw.

Innovatieve oplossingen

U herkent ons aan innovatieve oplossingen. We waren de eerste die prefab betonnen behuizingen ontwikkelden voor netwerkbeheerders. Met alles erop en eraan.

Nu hebben we als eerste in Nederland de prefab betonnen fundamenten ontwikkeld waarop zendmasten worden geplaatst.

Onze innovatie-afdeling is altijd bezig oplossingen te bedenken voor uw vragen. Werkbaar en betaalbaar. Spijkerman begeleidt het gehele traject van begin tot eind.

Garantie van a tot z

U krijgt van ons kwaliteit. Wij garanderen dat omdat we al jarenlang samenwerken met betrouwbare partners op het gebied van grondwerk, fundering, plaatsing en montage van de benodigde installaties.

Aannemingsbedrijven, installatiebedrijven, energieleveranciers, telecomaanbieders, waterschappen, civieltechnische organisaties en overheden ervaren Spijkerman als een betrouwbare en klantgerichte organisatie die niet alleen producten levert, maar vooral praktische oplossingen verzorgt.

Onze manier van werken staat garant voor een minimum aan overlast voor de omgeving en binnen de afgesproken tijdsplanning.

Wilt u meer weten? Neem dan contact op.

VCA**-gecertificeerd

Industrie

Wij begrijpen dat uw gebouw moet voldoen aan de eisen en wensen van uw organisatie en opdrachtgevers.

Energie

Wij zijn volledig op de hoogte van normen en regels die nodig zijn om uw energieproject met succes uit te voeren.

Telecom

Eén van de belangrijkste aspecten die wij bij uw project betrekken, is de constante innovatie.

Wat wij doen

Projecten

Nieuws

Onze klanten

Fluxys_Logo logo enexis logo Deutsche Glasfaser
logo-prorail logo Vopak logo infabel